De editie van vorig jaar was een groot succes.
De editie van vorig jaar was een groot succes. Gerwin van Luttikhuizen

Boerenerfmarkt in Zwartebroek beleeft zeventiende editie

1 april 2024 om 17:24 Evenementen

ZWARTEBROEK De Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen organiseert voor de zeventiende keer haar jaarlijkse Boerenerfmarkt. Op zaterdag 13 april van 10 tot 15.30 uur ,,valt er weer van alles en nog wat te beleven’’ op het erf van de familie Berkhof aan de Platanenstraat 92 in Zwartebroek.

,,Op de grote rommelmarkt is een breed scala aan spullen te vinden: van boeken tot aan schoonmaakartikelen’’, vertelt Ada van Drie namens de organisatie. ,,Er staan ook kraampjes, waar je soep, vlees, poffertjes en nog veel meer kunt halen.’’

GRABBELTON

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, waaronder sjoelen, spijkerslaan, een ballonvaart en een veiling waar spullen worden verkocht per opbod. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht met onder andere een grabbelton, springkussen en zandbak.

,,Al jaren is de boerenerfmarkt een groot succes. Er zijn de afgelopen maanden al veel spullen binnengekomen voor de rommelmarkt, dus het belooft weer een mooie dag te worden.’’ De opbrengst van de markt is bedoeld voor de kerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie