Johan de Grillmaster (links) en Patrick ter Elst.
Johan de Grillmaster (links) en Patrick ter Elst. ..
Ondernemer in beeld

Warme samenwerking Jumbo Nieuwe Markt en 180 graden BBQ

14 juni 2021 om 14:54 Eten-en-drinken

BARNEVELD De coronacrisis zorgt niet alleen voor grote uitdagingen, het biedt ook kansen. Veel lokale ondernemers zoeken naar creatieve wegen om zichzelf op de kaart te zetten. Jumbo Barneveld Nieuwe Markt begrijpt die boodschap en staat graag klaar om hen een steuntje in de rug te geven. Na een enthousiast een-tweetje hebben Jumbo en 180 graden BBQ uit Barneveld de krachten gebundeld.

Assistent filiaalmanager Patrick ter Elst over de samenwerking met ‘grillmaster’ Johan van der Heijden: ,,Soms vallen dingen gewoon samen, en dan denk je; dit idee voelt goed. Bovendien sluit het aan bij de opvatting van Jumbo, hoe wij elkaar kunnen versterken.”

ZON We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar sinds kort schijnt de zon weer uitbundiger, en dat zorgt direct voor een stijgende vraag naar barbecues, vlees en andere smakelijke producten bij Jumbo, legt Patrick verder uit: ,,Onder het motto ‘de temperaturen gaan omhoog en het zonnetje schijnt’ verkopen wij sinds kort veel lekkers voor op de barbecue. Ongeveer op hetzelfde moment kwam ik in gesprek met onze vaste klant Johan. Dat bracht ons op het idee om de samenwerking te zoeken met als rode draad: Jumbo de barbecue-supermarkt van Nederland en 180 graden BBQ trekken samen op.”

PASSIE DELEN Johan timmert met 180 graden BBQ inmiddels flink aan de weg met drie ingrediënten als basis: heerlijk eten, sfeer en beleving. De barbecuebeleving voor wie van echt lekker eten houdt. Johan: ,,Ik hou van mensen en ben ook echt een gezelschapsmens. Mijn voorliefde voor de smaakvolle wereld van de barbecue deel ik dan ook graag. Ik vind het super dat Jumbo mij de kans geeft om mijn passie met barbecueliefhebbers te delen.” Om zijn daden kracht bij te zetten doet Johan mee aan bbq-events en geeft hij workshops op locatie.

PRIJS Jasper: ,,Naast producten voor de barbecue verkopen wij nu echte Weber bbq’s tegen scherpe prijzen. Bij aankoop maakt u kans op een bbq-workshop voor twee personen bij Johan. Uiteraard met producten die bij uw lokale Jumbo supermarkt in de schappen liggen. Gelukkig zien we dat de coronamaatregelen worden versoepeld. Ideale omstandigheden voor een sportzomer met veel lekkers op een Weber bbq.”

Kijk voor meer informatie over Johan de Grillmaster op zijn ‘warme’ website www.180gradenbbq.nl Jumbo Barneveld. Nieuwe Markt 5 in Barneveld. T: 0342-404210.
I: www.jumbo.com (Jumbo Barneveld Nieuwe Markt). 180 graden BBQ. T: 06-41451291.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie