De Espeterhoeve zoekt een medewerker voor de schenkerij, een leuke en veelzijdige job.
De Espeterhoeve zoekt een medewerker voor de schenkerij, een leuke en veelzijdige job. Pauw Media
Baandichtbij.nl

De Espeterhoeve zoekt jou

7 april 2022 om 15:42 Economie

BARNEVELD De Espeterhoeve is ‘the place to be’ voor stijlvolle meubelen, woonaccessoires, inspiratie voor je woning, boeketten, kamer- en tuinplanten of voor een origineel cadeau. Een bezoek aan de Espeterhoeve met De Plantage en De Schenkerij is altijd de moeite waard. Om het bestaande team te versterken is De Schenkerij op zoek naar een fulltime medewerker.

Als je de Espeterhoeve nadert ervaar je direct die landelijke sfeer, je stapt in een belevingswereld boordevol prachtige producten. De boerderij biedt meubels, verlichting, woonaccessoires, een uitgebreide verfcollectie, relatiegeschenken, tassen en sieraden. In De Plantage vind je boeketten, bloemstukken, kamer- en tuinplanten en de potterie.

DE SCHENKERIJ Als je even bij wil komen van alle indrukken of inkopen kun je even ontspannen in de voormalige deel van de boerderij. Daar bevindt zich een koffie- en theeschenkerij. Hier geniet je van een mooi uitgeserveerd kopje koffie of thee met een stuk huisgemaakt gebak of een lekkere lunch. De Schenkerij beschikt daarnaast ook over een terras.

VACATURE Hanny Krist-Beumer: ,,De medewerker die we voor De Schenkerij zoeken moet van veel markten thuis zijn. Je doet hier eigenlijk alles. Je verwelkomt klanten in De Schenkerij en/of op het terras, neemt de bestellingen op, bereidt en serveert koffie en thee, gebak, tea’s en lunches. Daarnaast help je klanten in de koffie- en theewinkel. Het is een leuke veelzijdige job. Je kunt hier dus alle kanten op.”

TEAMPLAYER Deze functie is helemaal op jouw lijf geschreven als je: ervaring in de horeca hebt, een aanpakker bent, actief mee wil denken. Je bent verder een pure teamplayer die klantvriendelijk, representatief en stressbestendig is. Vanwege de werkzaamheden, die vaak door elkaar heenlopen, ben je flexibel. Daarnaast moet je op zaterdag ook beschikbaar zijn.

Hanny: ,,Naast een hands on mentaliteit vinden wij het belangrijk dat je onze gasten en klanten de juiste aandacht geeft. Elk kopje koffie of thee moet helemaal af zijn. Heb jij dat neusje voor die finishing touch? Dan zoeken we jou.

Wil jij ook graag deel uitmaken van het Espeterteam? Stuur dan jouw sollicitatie met foto en cv naar: info@espeterhoeve.nl t.a.v. Hanny Krist-Beumer.Voor vragen mag je haar natuurlijk ook even bellen: 0342-424402. Kijk voor meer informatie over de vacatures en de (belevings)wereld achter Espeterhoeve op de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie