Winkeliers uit andere dorpen steunen ‘Barneveld’

10 jan, 12:15 Economie
Pauw Media
Het winkelcentrum in Barneveld is vaak leeg, sinds de lockdown.
Het winkelcentrum in Barneveld is vaak leeg, sinds de lockdown.

VOORTHUIZEN/GARDEREN/BARNEVELD Ondernemers uit Voorthuizen en Garderen sluiten zich morgenochtend aan bij de winkeliersactie in het centrum van Barneveld. ,,Wij delen de zorgen, dit is een goede kans om van ons te laten horen.’’

Dat melden John van Beek van Ondernemers Vereniging Voorthuizen (OVV) en Erik Kroon van de Garderense Ondernemers Vereniging (GOV). Vanuit beide dorpen zullen morgenochtend winkeliers in Barneveld aanwezig zijn om mee te doen aan de actie. Mogelijk komen er ook ondernemers uit Putten. ,,Samen staan we sterk’’, zegt Van Beek, die zelf ook aanwezig zal zijn. ,,Ook binnen onze vereniging zijn er veel winkeliers voor wie deze lockdown inmiddels veel te lang duurt.’’ Kroon: ,,Voor iedereen is deze situatie lastig, du..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.