Barneveldse winkeliers slaan noodkreet met lawaai in het dorp

4 januari 2022 om 15:37 Corona Pauw Media
Afbeelding

BARNEVELD Barneveldse ondernemers die veel last hebben van de huidige lockdown, trekken volgende week dinsdag letterlijk aan de bel, door een half uur lang zo veel mogelijk lawaai te maken. Dat doen ze met toeters, fluiten, deksels, trommels en alles wat verder te verzinnen valt. Daarmee willen ze op ludieke en tegelijkertijd veilige manier de aandacht vestigen op hun financieel zeer lastige positie.

Het is de bedoeling dat de winkeliers die aan deze actie meedoen, zich dinsdag om 9.00 uur in een lange lint door de winkelstraten verzamelen - op anderhalve meter afstand van elkaar - om vervolgens een half uur lang zo veel mogelijk lawaai te maken en daarmee een statement af te geven. Vervolgens wordt symbolisch een grote sleutel overhandigd a..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.