Politiek: ‘Ga snel in gesprek met winkeliers over mogelijkheden’

4 jan 2022, 10:08 Corona
Pauw Media
Afbeelding

BARNEVELD Naar aanleiding van de noodkreet van niet-essentiële winkeliers, maandagmiddag op de website van de Barneveldse Krant, vragen de fracties van Pro’98, Lokaal Belang, ChristenUnie en SGP het Barneveldse college van burgemeester en wethouders welke mogelijkheden er nog zijn om winkeliers in deze tijd te steunen. ,,En ga vooral met de winkeliers in gesprek’’, stelt Frank van der Lubbe (Pro’98). ,,Ziet het college mogelijkheden om ook tijdens deze lockdown zo veel als kan binnen de huidige maatregelen mee te denken met de ondernemer?’’

Van der Lubbe wil bijvoorbeeld weten of er mogelijkheden zijn om de lokale cadeaukaart aantrekkelijker te maken. ,,Bijvoorbeeld door de kaart goedkoper te maken dan het te besteden bedrag, door marke..

Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.