Barneveld is nu al acht jaar op rij de vriendelijkste gemeente voor het midden- en kleinbedrijf in de provincie Gelderland.
Barneveld is nu al acht jaar op rij de vriendelijkste gemeente voor het midden- en kleinbedrijf in de provincie Gelderland. Jacob-Carl Pauw

Barneveld blijft MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland

15 juli 2021 om 16:59 Economie

BARNEVELD Voor de vierde keer op rij is de gemeente Barneveld door ondernemers uitgeroepen tot de MKB-vriendelijkste gemeente van Gelderland. Dat maakte MKB Nederland vandaag bekend. 

Wethouder Didi Dorrestijn is verguld dat ondernemers de dienstverlening van haar gemeente blijft waarderen, nu al acht jaar lang. De prijs wordt om de twee jaar uitgereikt. Volgens haar is de manier waarop de gemeente het economisch beleid opstelt en uitvoert één van de succesfactoren. Dit gebeurt samen met ondernemersverenigingen als BIK en de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gemeente Barneveld. ,,We overleggen met vaste regelmaat en bespreken wat we kunnen doen om het vestigingsklimaat van de gemeente Barneveld nog meer te versterken.”

Enkele maanden geleden werd Barneveld ook al door Bureau Louter uitgeroepen tot Beste Economische Toplocatie van Gelderland. Dorrestijn hierover: ,,We zijn trots op al onze ondernemers: van onze agrariërs tot onze transportsector en van onze MKB-ers tot onze toeristische en recreatieve ondernemers. Wij ondersteunen hen als gemeente waar dat kan binnen de mogelijkheden die wij hebben. De opnieuw uitgesproken waardering is een enorme stimulans hiermee door te gaan, samen met onze ondernemers.”

Dorrestijn mag de tweejaarlijkse prijs binnenkort in ontvangst nemen namens de gemeente.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie