Overname Van Ee en Campus
Overname Van Ee en Campus ...

Elektrotechniek Van Ee neemt Campus over

2 oktober 2019 om 12:35 Economie

KOOTWIJKERBROEK/BARNEVELD Elektrotechniek Van Ee uit Kootwijkerbroek heeft per 1 oktober het Barneveldse bedrijf Campus Installatietechniek overgenomen. Het personeel van Campus gaat mee in de overname.

Wouter van Dijk

Dat meldt directeur Chris van Ee van Elektrotechniek Van Ee. ,,Dankzij deze overname bieden wij klanten voortaan zowel elektra- als installatiewerk.'' Directeur en eigenaar van Campus in Barneveld Gert Kamphuis legt vanwege zijn leeftijd zijn functie neer. Hij blijft nog wel als adviseur betrokken bij het bedrijf.

Bij Campus werken momenteel 45 personeelsleden. ,,Zij reageerden positief op het nieuws over deze overname'', zegt Kamphuis. ,,De overname heeft voor hen ook geen consequenties.'' Kamphuis zelf doet een stapje terug. ,,Ik ben inmiddels 62 jaar en ging de laatste tijd nadenken over hoe nu verder. Met deze overname is sprake van een goede oplossing.''

Volgens Van Ee biedt de overname nieuwe kansen, stelt Van Ee: ,,In 2007 begon ik met het leveren en installeren van elektrotechnische installaties. Wat wij niet in huis hebben, is een loodgieters- en installatietak. In de bouw zie je meer en meer dat verschillende installaties geïntegreerd worden. Dit is daarom een prachtige uitbreiding in ons dienstenpakket.'' Ook wat betreft werkwijze zit volgens hem veel overlap tussen beide bedrijven. ,,Het persoonlijke contact dat Campus kenmerkte zal blijven, want bij Van Ee werken we op dezelfde manier."

Campus vierde dit jaar haar dertigjarig bestaan. Het bedrijf is sinds de start in 1989 naar eigen zeggen gespecialiseerd in diensten op het gebied van centrale verwarming, airconditioning, sanitair, elektrotechniek, luchtbehandeling, gas- en waterleidingen, regeltechniek en met een onderhouds- en storingsservice. Volgens Van Ee staat Campus bekend als een ,,bedrijf met een goede naam én met gemotiveerde en professionele vakmensen.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie