Barneveldse huisarts: ‘We houden ons hart vast voor de komende maanden’

18 jan, 16:42 Corona
ANP
Afbeelding

BARNEVELD Barneveldse huisartsen maken zich zorgen over de corona-ontwikkelingen in de komende twee maanden. Weliswaar is het aantal coronapatiënten dat met serieuze klachten naar de huisarts kwam de afgelopen weken gedaald, maar doordat het aantal besmettingen nu snel oploopt, zou dat wel eens de stilte voor de storm kunnen betekenen. 

Dat stelt de Barneveldse huisarts Frank Vorage. ,,Op dit moment zien we die stijging in het aantal besmettingen vooral terug in de gegevens die we vanuit de GGD terugkrijgen op basis van positieve coronatests’’, zegt hij. ,,Daaruit kunnen we opmaken dat relatief veel besmettingen zich in Barneveld nu voordoen binnen de leeftijdsgroep tussen de twintig en veertig jaar oud. De klachten zijn over het algeme..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.