Driesten Harskamp zoekt versterking.
Driesten Harskamp zoekt versterking. Fabian Boot

Toe aan een nieuwe uitdaging in de bouw? Kom werken bij Driesten Harskamp

2 april 2024 om 07:42 Baan Dichtbij

HARSKAMP Wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de bouw, is bij Driesten Harskamp aan het juiste adres. Het bouwbedrijf, dat dit jaar maar liefst honderd jaar bestaat, is onder meer op zoek naar een werkvoorbereider, timmermannen (voorman) en uitvoerder.

Driesten Harskamp is een echt familiebedrijf. Het roer is in handen van Anne van Driesten. Hij vertelt: ,,Het is honderd jaar geleden allemaal begonnen met opa, die zijn eigen boerderij bouwde. Hierna volgden meerdere boerderijen en ook veel prefab kippenhokken.’’ Het bouwbedrijf heeft in totaal 65 medewerkers en doorgaans vijftien projecten onderhanden. ,,Verbindend bouwen is ons motto en dat is terug te zien in ons team. Zo hebben wij diverse vader-, zoon- en broergeneraties onder onze werknemers. Er heerst een goede familiesfeer in onze gezellige platte en stabiele organisatie. Ondanks onze groei blijven de lijntjes kort en helpen we elkaar allemaal”, aldus Anne.

BOUWEN AAN MOOIE PROJECTEN

Nieuwe medewerkers mogen meewerken aan de mooiste bouwprojecten. ,,Wij werken aan superveel verschillende projecten in de regio. Van nieuwe woningen, tot scholen en appartementen. Momenteel bouwen wij bijvoorbeeld een supermarkt met appartementen in Wekerom en een school en buurthuis in Barneveld. Het leuke is dat je hier vaak langsrijdt en dan ben ik nog steeds trots op het resultaat!” 

Persoonlijke ontwikkeling speelt een belangrijke rol binnen het bedrijf. ,,Wij zitten nooit stil! Denk aan cursussen, trainingen of leerzame inspiratiedagen. Bovendien wordt er bij alles rekening gehouden met de privésituatie. Wij weten als geen ander hoe belangrijk familie en gezondheid is. Daarom denken we altijd mee en helpen we waar nodig. Mooie voorbeelden zijn ouderschapsverlof, mantelzorg, binnen 24 uur in behandeling bij een fysiotherapeut of sociale hulp.’’ 

Echter, ook de personeelsuitjes en andere leuke activiteiten mogen volgens hem niet worden vergeten. ,,Zo hebben we één keer per maand een leuke borrel. En wat te denken van een gezellig teamuitje met barbecue?”

BONUS GOED DOEL

Elke nieuwe medewerker van Driesten Harskamp krijgt een bonus van 250 euro om in te zetten voor een goed doel naar keuze. ,,Dit weerspiegelt ons motto; bouwen is samenwerken. Het is de kunst van verbinden. Hoe mooi is het dat onze nieuwe medewerkers zich kunnen verbinden met een goed doel dat hen aan het hart ligt?”

Solliciteren kan via driesten.nl/vacatures of neem contact op met Anne van Driesten (06-53253372, avandriesten@driesten.nl). Sfeerproeven? Kom dan op zaterdag 13 april tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend naar de open dag. Meer informatie: driesten.nl/opendag. Een dag meelopen kan ook!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie