Bovenaanzicht Splash
Bovenaanzicht Splash Bob Huurdeman

Zwembad Splash De Glind per 21 mei open voor nieuw seizoen.

16 mei 2022 om 13:41 Activiteiten Deel je nieuws

De Glind, 16 mei 2022 - Op zaterdag 21 mei opent Zwembad Splash De Glind haar deuren voor het zwemseizoen 2022. Vanaf dat moment kunnen de badgasten weer volop genieten van de baden (groot- en peuterbad), de kiosk met warm en koud lekkers, het gezellige terras, de ligweide en de speeltuin.

Gedurende het seizoen 2022 zullen er ook weer tal van activiteiten worden georganiseerd zoals Zumba dansen in Caraïbische sferen, de wekelijkse aquafitness en tal van andere zomerse wateractiviteiten. U leest hier meer over op de website zwembaddeglind.nl.

Modernisering en onderhoud

Gedurende de wintermaanden is er door de vele vrijwilligers en bedrijven opnieuw hard gewerkt aan (verder) onderhoud en modernisering van het bad. Zo hebben bijvoorbeeld beide badkuipen een grondige renovatiebeurt ondergaan en is de kiosk van binnen geheel onder handen genomen om de gasten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Naast het al aanwezige zonnewarmtesysteem (de ‘sundiscs’) zijn nu ook zonnepanelen aangelegd en daarmee is het zwembad geworden tot een toonaangevend bad in Nederland op het vlak van duurzaamheid.

Voor ieder wat wils

De badgasten kunnen evenals vorige jaren gebruik maken van dagkaartjes, 10-rittenkaarten en seizoen abonnementen. De kiosk heeft haar menukaart vernieuwd met specials, meer vegetarische lekkernijen en plant-based burgers. Kortom, zwembad Splash De Glind is er weer helemaal klaar voor om haar gasten met veel plezier te verwelkomen.

Alle informatie en openingstijden zijn te vinden op de website www.zwembaddeglind.nl.

Bovenaanzicht Splash
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie