Stichting Ana Upu in Lunteren.
Stichting Ana Upu in Lunteren. Minggus Latul

Mantelzorgtrefpunt in Lunteren

21 oktober 2021 om 16:16 Activiteiten

LUNTEREN ,,Het huidige zorgstelsel gaat er zoveel mogelijk vanuit dat jij jezelf kunt redden en als dat niet lukt dat je steun krijgt uit je omgeving, van je familie of van de mantelzorger”, stelt Agnes Lagerweij namens de organisatie van een mantelzorgtrefpunt op 27 oktober in Lunteren.

Zij vervolgt: ,,Wist je dat de overheid jou wel mag vragen om bijvoorbeeld te helpen met huishoudelijke klusjes, maar dit je niet mag verplichten? Je bepaalt altijd zelf wat je wel of niet wilt. Als je voor de ander zorgt geeft je dat voldoening, maar soms ook vermoeidheid en kopzorgen. Tijdens de bijeenkomst op 27 oktober deel jij jouw ervaringen die je opdoet met andere mantelzorgers. Ook stel je elkaar vragen, geef je elkaar advies en wissel je tips uit.”

Het mantelzorgtrefpunt vindt elke vierde woensdag van de maand plaats. Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom. Het trefpunt begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. De locatie is het gebouw Ina Ama van Stichting Ana Upu aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Meer informatie is verkrijgbaar per mail (info@mantelzorgtrefpunt.nl) of telefonisch bij Agnes Lagerweij: 06-21985859.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie