Wandelaars bezoeken cafe's in Barneveld en Voorthuizen (corona...)
Wandelaars bezoeken cafe's in Barneveld en Voorthuizen (corona...) Bram van den Heuvel

Derde en laatste Proefrondje op zaterdag 24 april

12 april 2021 om 10:59 Activiteiten

BARNEVELD De politieke partij Pro’98 houdt zaterdag 24 april de derde en tevens laatste editie van het Proefrondje, deze keer met als uitbreiding een fietsroute. In totaal doen er tijdens deze laatste editie 28 horecagelegenheden mee, verdeeld over vijf routes.

Het Proefrondje is een initiatief waarbij deelnemers een route afleggen langs zes verschillende horeca-bedrijven. Bij elk deelnemend restaurant of café ontvangen ze een hapje, dat ze onderweg opeten. Om te veel drukte op één plek te voorkomen, is er per route een maximum aantal deelnemers bepaald en krijgen alle deelnemers vooraf een startlocatie toegewezen. Op die manier is de activiteit coronaproof. Achterliggende gedachte is iets leuks te organiseren voor deelnemers en tegelijkertijd de horeca, die al maanden noodgedwongen de deuren niet mag openen, te ondersteunen.

De derde editie wordt deze keer uitgebreid met een fietsvariant, een route van 43 kilometer door de gemeente Barneveld. Deze route gaat onder meer via Voorthuizen, Barneveld, Kootwijkerbroek en Kootwijk. Ook is deze keer een wandelroute toegevoegd door Garderen. Deelnemers kunnen ook kiezen voor een route door Barneveld, Voorthuizen en Stroe.

Om mee te doen, moeten wandelaars en fietsers zich vooraf aanmelden via www.proefrondje.nl. Deelname kost 36 euro per persoon. De wandelroute in Barneveld is inmiddels uitverkocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie