Trompet is één van de vele instrumenten die op de proeflesdag uit te proberen zijn.
Trompet is één van de vele instrumenten die op de proeflesdag uit te proberen zijn. Coen Beijer

Proeflesdag Muziekgezelschap De Harmonie en Muziekschool Barneveld

18 september 2020 om 10:26 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Op zaterdag 26 september is het Proeflesdag bij Muziekgezelschap De Harmonie en Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een gratis proefles van 20 minuten volgen. Kinderen en volwassenen zijn welkom om één of meerdere instrumenten of zang uit te proberen. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er van 15.15 tot 15.45 uur een workshops Muziek op Schoot.

Inschrijven voor de Proeflesdag is noodzakelijk en kan op www.muzieklesbarneveld.nl

Gratis kennismaken
Of je nu kiest voor een lidmaatschap van een muziekvereniging of voor muziekles bij een muziekschool, muziek maken is leuk en leerzaam voor iedereen! De Harmonie en Muziekschool Barneveld willen er met deze Proeflesdag samen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met muziekles. Er zijn lessen accordeon, bariton, basgitaar, blokfluit, cello, contrabas, drums, dwarsfluit, elektrische gitaar, euphonium, fagot, gitaar, harp, hobo, hoorn, keyboard, klarinet, klavecimbel, marimba, orgel, panfluit, piano, saxofoon, slagwerk, trombone, trompet, ukelele, viool en zang klassieke en lichte muziek en Muziek op Schoot.

Veilig
De proeflessen voldoen aan de geldende regels van het RIVM. Dankzij maatregelen als eenrichtingsverkeer en plexiglas schermen in de lokalen worden de 1-op-1 lessen veilig gegeven. De proeflessen worden alleen op afspraak gegeven. Bij kinderen mag er één ouder of verzorger bij de les aanwezig zijn.

advertentie
advertentie
advertentie