Davitha aan het werk in een atelierkerk in Friesland.
Davitha aan het werk in een atelierkerk in Friesland. Joëlle van de Pol

Kootwijkerbroekse kunstenaar publiceert boek: Kunstretraite

25 januari 2021 om 09:58 hartenziel Deel je nieuws

Kunstenaar Davitha van de Kuilen presenteert: een kunstretraite dagboek voor de veertigdagentijd

Aan het begin van de veertigdagentijd lanceert de Online Kunstretraite opnieuw de in 2017 gepubliceerde kunstretraite: Leef bewust toe naar Pasen. Deze retraite kwam in 2017 tot stand op initiatief van kunstenares Davitha van de Kuilen in samenwerking met De Trawant, cultuurhistoricus Aniko Ouweneel en stiltecoach Joline Zuidema.

In deze tijd van maatregelen en tijd thuis doorbrengen kan het een uitdaging zijn om tot jezelf te komen, om tijd door te brengen met God en om echt aandachtig te leven. Herken je dit? Met dit 40-dagen dagboek heb je een hulpmiddel in handen. Breng structuur aan in je stilte! Wil je tips voor rust in je werk, je dagelijks leven, je geloofsleven? En wil je weten wat kunst daarin voor jou kan betekenen? Of ben je helemaal niet bekend met kunst en wil je dat wel ontdekken? Dan is deze retraite echt iets voor jou!

De kunstretraite is een bijzondere combinatie van reisverslag, bezinning en kunsthistorische cursus. Aan de hand van veertig unieke kunstwerken die Davitha tijdens elke dag van de veertigdagentijd 2017 maakte, veertig bijzondere werken over Jezus uit de kunstgeschiedenis en veertig tips om tot bezinning te komen, zoek je naar wat echt van waarde is. De retraite bevat quotes van de evangelist Johannes en Anselm Grün.

Koop dit bijzondere 40-dagen dagboek gebundeld als e-book of als boek.

Al zo’n 500 mensen gingen je voor met deze kunstretraite in de 40-dagentijd.

Meer informatie over de kunstretraite is te vinden op www.onlinekunstretraite.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie