Bedrijvengids

NeoSEM

NeoSEM

Op naar aantoonbare groei met NeoSEM

Het online succes van jouw webshop of website nog groter maken? Dan ben je bij NeoSEM aan het juiste adres. Met een team vol ervaren en gepassioneerde marketeers zetten wij ons dag in, dag uit in om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Het geheim: een complete marketingmix om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Van SEO en SEA tot CRO, e-mailmarketing en social advertising. Alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw bedrijf online succesvol te maken!

Ambitieus en innovatief

Met een team van zo'n vijfentwintig online strategen realiseren wij online groei voor ambitieuze ondernemingen. Al onze experts zijn gecertificeerd binnen hun vakgebied en hebben een grote passie voor online marketing. Heb je een vraag of een gaaf idee? Bel ons gerust om erover te sparren. Door vrijblijvend mee te denken, maken we echt het verschil voor onze klanten.

Eerst een stapje terug

Voordat onze specialisten jouw webshop naar #1 tillen, doen we eerst samen een stapje terug. Door eerst uit te zoomen, leggen we de beste basis voor een succesvolle samenwerking. Zo bespreken we waar jij voor staat als ondernemer en bedrijf, duiken we in de korte-en langetermijndoelstellingen en nemen we de doelgroep onder de loep. We missen geen enkele kans voor de (online) groei van jouw onderneming.

De beste kanalenmix

Wil je jouw organische bereik in Google vergroten? Of wil je nieuwe klanten binnenhalen met e-mailmarketing? Wat je wensen ook zijn, we kijken samen naar wat de beste kanalenmix is voor jouw webshop of website. Deze mix resulteert in optimale online zichtbaarheid en groei!

Innoveren en leren

Het internet en online marketing veranderen snel. Bij NeoSEM gaan we nieuwe ontwikkelingen niet uit de weg, we duiken er juist met alle plezier in. Door volop innovatieve producten en diensten uit te testen, blijven we voorop lopen. Zo zijn we een innovatieve partner voor het toekomstige marketinglandschap. Als Google Premier partner en met topnoteringen in de Emerce en Fonk laten we zien dat we jouw online onderneming als geen ander kunnen laten groeien.

Contactgegevens

NeoSEM

Energieweg 60-62

3771NA Barneveld

Tel 0342 786925