De vakvrouwen van Suite Seven en NeoSEM.
De vakvrouwen van Suite Seven en NeoSEM. Pauw Media
Vakvrouwen

Deze vakvrouwen gaan voor online succes

Zakelijk Vakvrouwen

BARNEVELD Suite Seven en NeoSEM zijn partners in online. Waar Suite Seven zich vooral richt op online diensten als websites en webshops, laat NeoSEM deze groeien via o.a. Google Ads, SEO en social media. De jongedames die er werken, dragen elk hun steentje bij aan de online successen van hun klanten!

Rhodé Rentenaar (25) heeft bijna 2 jaar gewerkt bij Suite Seven. Als projectmanager was zij een belangrijke schakel tussen de klanten en haar technische collega’s op kantoor. ,,Als enige dame bij Suite Seven heb ik mijn plekje wel echt moeten verdienen, maar uiteindelijk gingen mijn mannelijke collega’s mij wel waarderen”, vertelt Rhodé lachend ,,Maar het was ook wel eens lastig hoor, als er onderling grapjes gemaakt werden en ik er als enige dame bij zat bijvoorbeeld. Inmiddels werk ik niet meer bij Suite Seven, omdat ik mijn hart ga volgen. Ik ga door Azië trekken, samen met mijn vriend. Mijn baas, Jason Wu, reageerde verrassend positief. Hij is een echt mensen-mens en doet alles om zijn personeel tevreden te houden. Hij voelde ook nooit als baas, maar echt als een collega. Ik ga de vriendencultuur bij Suite Seven zeker missen, maar reizen is mijn droom en dat is wat ik nu ga doen!”

(Lees verder onder de foto)


TOPSFEER Kelly van Veldhuijsen (24) is SEO-specialist bij NeoSEM en pakt ook veel interne evenementen op, zoals klanten- en partnerdagen. Na haar studie Commerciële Economie en een stage bij NeoSEM bleef ze hier plakken. ,,Ik vind de sfeer hier echt top! De meeste collega’s zie ik ook meer als vrienden. We zijn er echt voor elkaar, in goede maar ook in minder goede tijden.” 

Kijkend naar de toekomst zou Kelly graag willen groeien in haar functie. ,,Ik zou meer focus willen op het organiseren van evenementen, in combinatie met online marketing- en consultancywerkzaamheden. Kijkend naar de toekomst van NeoSEM kan ik zeggen dat we lekker groeien. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe professionals! Dus wil je werken bij één van de tofste online marketingbureaus? Neem dan eens een kijkje op onze website voor onze vacatures.” 

JONGE SPECIALIST Fieke Vroon (23) is gespecialiseerd in social advertising. Voor de klanten van NeoSEM bedenkt zij slimme online strategieën en verzorgt zij advertenties op diverse social media. Tijdens haar studie Communicatie & Multimedia Design liep ze stage bij NeoSEM en is ze daar gebleven. Inmiddels is ze één van de vrouwen die er het langst werkzaam is en is de social media tak helemaal haar ding geworden. Als jonge specialist merkt ze wel dat ze soms net een stapje harder moet lopen. ,,Door mijn leeftijd heb ik nog niet superveel ervaring in de online marketingwereld, wat het soms lastig maakt om mijn ideeën over te brengen. Maar ik zie het juist als mijn voordeel: ik ben jong, gedreven en flexibel; ideale eigenschappen van een marketeer!”  

www.suiteseven.nl | www.neosem.nl

Marja Stienstra

Dit artikel is ook te lezen in de bijlage Vakvrouwen


Afbeelding
advertentie
advertentie