Kunstetalages Barneveld
Kunstetalages Barneveld Cadeau en kunstwinkel Ward's Art

Kunstetalages Barneveld 6 april t/m 5 mei

zaterdag 6 april 2024 10:00 tot 11:00

In diverse etalages van centrumondernemers is vanaf zaterdag 6 april t/m 5 mei kunst te zien. Naast schilderijen, foto’s en beelden is er textiel-, glas- en houtdraaikunst te bewonderen. Ook is er een letterspeurtocht aan de route gekoppeld. Letters bij de kunstwerken vormen samen een slagzin, voor de echte ‘speurders’ zijn prijzen te winnen voor kinderen een workshop voor de hele klas.

De officiële openingshandeling en -wandeling start op zaterdag 6 april om 10.00 uur bij cadeau en kunstwinkel Ward’s Art aan de Jan van Schaffelaarstraat. Bij diverse deelnemende winkels is de wandelroute met informatie verkrijgbaar. Deze en andere informatie over de expositie vindt u op www.schilderclubbak.nl informatie aanvragen kan via email info@schilderclubbak.nl 

Locatie