Afbeelding
Onbekend

BoekStart & Dansfeest

vrijdag 27 januari 2023 10:00 t/m 11:00

Een interactieve dansvoorstelling verzorgd door Balletschool Désirée Nillesen. Een voorstelling rondom het prentenboek ‘’De eend die niet van water hield’’. Dans is een mooie manier om een verhaal te beleven. Kom jij ook naar dit voorleesfeestje? Luister en dans mee!

Aan het eind van de ochtend wordt er een boek voorgelezen uit de prentenboeken top 10 van de Nationale voorleesdagen, boven in onze prentenboekenhoek.

Van 25 januari tot en met 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek. De doelstelling van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen (0-6 jaar) die zelf nog niet kunnen lezen of net het lezen hebben geleerd. De campagne benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. De Nationale Voorleesdagen bestaan sinds 2004 en zijn een project van Stichting Lezen, georganiseerd door Stichting CPNB.

Gratis, maar wel aanmelden! Deze interactieve dansvoorstelling is helemaal gratis, maar meld jezelf van te voren aan.

Locatie