LEV: 'Tot we thuis zijn' Najaarstour
LEV: 'Tot we thuis zijn' Najaarstour Band LEV

LEV: ‘tot we thuis zijn’ in Barneveld.

zaterdag 8 oktober 2022 20:00 t/m 23:00

Zaterdag 8 oktober 2022 komt LEV naar de Emmauskerk in Barneveld met het nieuwe album ‘Tot we thuis zijn’. De bandleden zien er ontzettend naar uit, om de nieuwe muziek met jou te delen en natuurlijk om weer heerlijk samen te zingen. Het wordt een avondvullend programma met naast nieuwe liedjes en verhalen, natuurlijk ook de vertrouwde LEV muziek!

‘Tot we thuis zijn’ bezingt en vertelt het verhaal over de reis van ons leven. Een reis waarbij we samen op weg zijn, maar die ondanks dat soms eenzaam kan voelen. Een reis over hoge toppen en door diepe dalen. Soms denken we het leven op de rit te hebben. Alles onder controle. Maar we hoeven maar te knipperen met onze ogen en alles kan instorten. Een pandemie, ziekte, relaties die stuk gaan. Hoe bepaal je richting, hoe kies je koers in een leven dat zo snel kan veranderen?

Hoe je zelf de weg ook ziet, of je lang of kort moet lopen.

De reis geeft vreugde en verdriet.

Maar wij geloven, het mooiste moet nog komen.

Kom dit najaar meegenieten van een nieuw, hoopvol en eerlijk verhaal van LEV.

Want wij blijven zingen, tot we thuis zijn!

Kaarten zijn te bestellen via www.truetickets.nl

Locatie

  • Emmauskerk
    Groen van Prinstererlaan 2
    3771cd
    Barneveld