Gewonde bij vechtpartij Lavendelplein Barneveld

22 mei, 09:58 Overig
Aber Media
Afbeelding

BARNEVELD Bij een vechtpartij op het Lavendelplein in Barneveld, waarbij twee mannen waren betrokken, is zaterdagavond een 26-jarige man uit de gemeente Barneveld gewond geraakt. Het slachtoffer is met vermoedelijk een gebroken kaak overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 20.30 uur belde één van de mannen zelf naar de 112-meldkamer over een vechtpartij. Hierop werden drie eenheden van de politie en een ambulance naar het Lavendelplein gestuurd. 

Een buurtbewoner die het voorval zag gebeuren vertelt: ,,De bestuurder van een zwarte bestelwagen kreeg woorden met een man die in de buurt van het Lavendelplein woont. Even later begon de bestuurder tegen zijn eigen wagen te schoppen, waarna de andere man wegliep. De bestuurder van de bus rende v..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.