Afbeelding
AberMedia

Auto tegen boom in Zwartebroek; bestuurder verlaat plek ongeval

28 mei 2023 om 09:14 Ongeval

ZWARTEBROEK Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag op de Platanenstraat in Zwartebroek tegen een boom gebotst en daarna op de kop op het wegdek beland. Het ongeval gebeurde rond half drie. 

Buurtbewoners zagen kort na het ongeval een man het weiland inrennen. Toen ze bij de auto gingen kijken, bleek niemand meer aanwezig te zijn. 

De gealarmeerde politie heeft ter plaatse, in de omgeving en op het huisadres van de tenaamgestelde van de auto gezocht. Hij werd korte tijd later gevonden, het gaat volgens de politie om een 22-jarige man uit Zwartebroek. 

ALCOHOL ,,Hij is aangetroffen in omstandigheden waaruit agenten concludeerden dat er alcohol in het spel was’’, licht een politiewoordvoerder toe. ,,Zover ik kan zien, is er geen blaastest afgenomen; hij kan dan als verdediging aanvoeren dat hij in de tussentijd gedronken heeft. Zover wij weten, was hij niet gewond.’’

Agenten maken wel proces-verbaal op voor het verlaten van de plaats ongeval (VPO). De Platanenstraat was door het ongeval tijdelijk volledig afgesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie