Afbeelding
Hans Morren

EeStairs presenteert nieuw onderkomen tijdens open dag

22 mei 2018 om 08:49 Nieuws

BARNEVELD Het Barneveldse bedrijf EeStairs houdt zaterdag een open dag. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom aan de Landweer 8 in Barneveld. 

De trappenspecialist verhuisde begin dit jaar van de Harselaarseweg naar een compleet nieuw onderkomen op Harselaar West-West, een van de duurzaamste productielocaties van Nederland. Met de verhuizing kwam er een einde aan het ruimtegebrek van het groeiende bedrijf. Op de nieuwe locatie verdubbelde EeStairs de productieruimte. Het energieneutrale pand herbergt een staalhal, houtafdeling, gesloten rvs-productieruimte, conserveringshal, expeditiehal en kantoren. Tijdens de open dag krijgen geïnteresseerden een blik achter de schermen bij EeStairs. Ook voor kinderen zijn er activiteiten.
EeStairs groeide sinds 2000 uit tot internationaal trappenspecialist met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf realiseert jaarlijks meer dan zeshonderd trappen, die onder meer zijn terug te vinden in beroemde winkels, luxe kantoorpanden en riante woningen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie