Jong Gelre speelt 'De gezusters Bloem op vakantie'

16 januari 2014 om 00:00 Nieuws

KOOTWIJKERBROEK - Toneelvereniging Jong Gelre in Kootwijkerbroek is na maanden voorbereiding en repeteren klaar voor de uitvoering van het stuk 'De gezusters Bloem op vakantie'. Het blijspel wordt vier keer gespeeld in kulturhus De Essenburcht: zaterdag 25 januari, zaterdag 1 februari, vrijdag 7 en zaterdag 8 februari. Aanvang 20.00 uur.

,,Wij nodigen iedereen uit voor een avond vol humor en hilarische momenten'', meldt Jong Gelre. ,,'De gezusters Bloem op vakantie' is een toneelstuk over een vakantieadres waar de meest vreemde personages op bezoek komen.''

Toegangskaarten kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar bij Bloemsierkunst Van Dijk in Kootwijkerbroek, telefoon 0342-442204). ,,Deel en like onze Facebookpagina Jong Gelre Kootwijkerbroek en maak kans op gratis vrijkaarten'', tipt de toneelverening.

Op de foto van links naar rechts: Henriëtte de Bruin, Woutje van Donselaar, Johan Lagerwey, Evelien Koudijs, Bertus van Essen, Bennie Brunekreeft, Rijk van Dijk, Willy Kommer, Jeanette Kommer, Corry van de Broek en Jacqueline Franken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie