Afbeelding
Archief BDUmedia

Werkstraf Barnevelder voor mishandeling ex-vriendin

18 december 2013 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD/ARNHEM (APA) - Een 43-jarige Barnevelder is door de Arnhemse rechter veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur voor mishandeling van zijn ex-vriendin en het vernielen van haar auto en die van haar nieuwe vriend. De helft van die straf is voorwaardelijk.

De twee ex-partners runden samen een café in Barneveld. Toen bleek dat de vrouw al een tijdje een ander had, besloten ze toch door te gaan met de kroeg. Maar op 2 september barstte de bom. De vrouw werkte en de 43-jarige zat aan de andere kant van de bar. Ze kregen ruzie en die werd heftiger en heftiger. Het leidde tot schelden en schreeuwen en uiteindelijk een handgemeen in het bierhok achterin het café. De vriend van de Barnevelder wist tussenbeide te komen.

Al eerder had de 43-jarige tot twee keer toe de banden van de auto van de nieuwe vriend lek gestoken en spiegels afgebroken. Ook de banden van de auto van zijn vriendin stak hij lek, maar die repareerde hij zelf weer. Volgens de vrouw heeft de Barnevelder tijdens de ruzie in het café ook haar telefoon vernield, maar daarvoor zag de rechter geen bewijs.

De ex-partners hebben inmiddels geen enkel contact meer. De Barnevelder is bezig zijn ex-vriendin uit te kopen om alleen met de kroeg door te gaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie