Heimgartner en Hofland in bestuur SDVB

14 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

Eerstgenoemde wordt bestuurslid voetbalzaken, Hofland neemt de post algemene zaken op zich. Met de aanstelling van deze personen is het bestuur van de club weer compleet.

BARNEVELD - Mark Heimgartner (36) en Henk-Jan Hofland (25) zijn toegetreden tot het bestuur van voetbalvereniging SDV Barneveld.

Binnen het takenpakket van Heimgartner - in het dagelijks leven werkzaam bij ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht) - vallen onder meer spelsystemen, scouting, de samenstelling van de selectie, de technische staf en medische zaken. De Barnevelder komt al jaren op sportpark Norschoten. Hij doorliep een deel van de jeugdopleiding en vertrok toen naar Ajax, waar hij onder meer in de A1 speelde. Na vele omzwervingen - hij voetbalde onder meer in de Verenigde Staten - keerde hij terug bij SDVB om in het eerste elftal te spelen. Tegenwoordig verschijnt het nieuwe bestuurslid namens het vierde elftal binnen de lijnen.

Henk-Jan Hofland neemt de algemene zaken onder zijn hoede. Daaronder vallen onder meer de accommodatie en het vrijwilligersbeleid. De Barnevelder is in het dagelijks leven bedrijfsjurist bij P-services. Hij begon twintig jaar geleden als F-pupil bij SDV Barneveld en komt tegenwoordig uit in het zesde elftal. Zeven jaar geleden begon hij als wedstrijdsecretaris bij de senioren en werd hij lid van de seniorencommissie. Daarna is de bal verder gaan rollen en vervulde hij diverse vrijwilligersfuncties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie