Luxe kerstpakket voor 'mensen die het verdienen'

23 december 2008 om 00:00 Nieuws

BARNEVELD - In de Albert Heijn-supermarkt aan de Burgemeester Kuntzelaan in Barneveld zijn maandag vijf klanten verrast met een kerstpakket vol luxe AH-producten. Ze waren geselecteerd uit een groot aantal namen die klanten hadden aangedragen via een kerstwensboom om een ‘speciaal iemand’ in het zonnetje te zetten.

,,Er was één persoon bij die voor weinig geld moet rondkomen’’, zegt supermarktmanager Edwin de Groot. ,,En een vrouw ontving een pakket, omdat ze ondanks het verlies van haar man en haar eigen ziekte positief in het leven staat.’’

Een meisje verraste haar vader en moeder met de tekst ‘Ik kan me geen lievere ouders wensen’ en een vrouw kreeg de surprise, omdat ,,zij de engel is die mijn moeder licht en warmte geeft in deze donkere tijd’’. ,,De man in de rolstoel ontving het pakket door zijn vrouw als blijk van waardering voor zijn goede zorg’’, vertelt De Groot.

De manager gaf zaterdag al een pakket aan een vrachtwagenchauffeur die zich ondanks zijn ziekte voor honderd procent inzet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie