Tineke en Barthold Goenendijk van Jumbo Barneveld: „Binnen de mogelijkheden en de beschikbare ruimte breiden we ons assortiment flink uit.
Tineke en Barthold Goenendijk van Jumbo Barneveld: „Binnen de mogelijkheden en de beschikbare ruimte breiden we ons assortiment flink uit." Mariska Hanegraaf

Jumbo Barneveld breidt assortiment uit

10 juli 2019 om 16:01 Nieuws

BARNEVELD Jumbo Buru in Barneveld heeft het assortiment flink uitgebreid. „Eigenlijk zouden we graag willen uitbreiden, maar dat zit er nog even niet in. Daarom hebben we slimme oplossingen bedacht om binnen de mogelijkheden en de beschikbare ruimte ons assortiment te kunnen verbreden. Zo willen we onze service nog verder uitbreiden", legt Barthold Groenendijk van de supermarkt aan de Buru uit.

VERS EN GEZOND Meest opvallende verandering zijn de grotere koel- en vriesgedeelten. Daar blijft het niet bij, benadrukt Barthold. „Ook gaan we bijvoorbeeld zelf noten branden en zullen we meer keuze bieden aan verse ingrediënten voor maaltijden en pizza's die je zelf thuis gemakkelijk verder kunt bereiden. Daar is steeds meer vraag naar. Onze klanten willen gezonde en verse producten, en daar voorzien we in."

Zeker, het assortiment wordt flink uitgebreid, en de inrichting van de winkel krijgt een frisse uitstraling, maar aan de vertrouwde service verandert niets, verzekert Barthold. „Zoals bij elke Jumbo zijn onze producten voor een belangrijk deel afgestemd op de wijk waar we zijn gevestigd.

In deze buurt wonen veel jonge gezinnen en tweeverdieners. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we een flinke keuze aan babyproducten hebben. Ook opvallend is dat de drukke momenten in de namiddag en het begin van de avond liggen." Barthold is zelf een aantal jaren geleden in Barneveld begonnen als franchisenemer van de landelijke supermarktketen. „Nadat de eerste gezinnen in deze nieuwe wijk kwamen te wonen zijn we hier gestart. Hiervoor werkte ik in een Jumbo-supermarkt in Vlijmen, in Brabant. Aanvankelijk reisde ik heen-en-weer tussen mijn werk en mijn woonplaats in het land van Heusen en Altena, maar sinds kort woon ik hier nu ook. En dat bevalt prima."

Met de aanpassing van de inrichting komt er geen einde aan de veranderingen binnen zijn supermarkt, verwacht Barthold. „Deze wijk is volop in ontwikkeling, er worden voortdurend nieuwe woningen gebouwd en wij groeien mee. Maar we willen ook niet te lang dicht blijven, dus voorlopig blijft het hier bij", besluit hij lachend.

Wie benieuwd naar de veranderingen, moet vooral binnenstappen, raadt Barthold aan. „In alle opzichten is het de moeite waard om even een kijkje te komen nemen."

[www.jumbo.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie