Dames SSS koploper af

20 november 2022 om 07:35 Volleybal ERIK van t LAND
De SSS-dames moesten hun meerdere erkennen in het talententeam van Dynamo-3.
De SSS-dames moesten hun meerdere erkennen in het talententeam van Dynamo-3.

BARNEVELD Waar de mannen van SSS voor een sensatie zorgden via de winst op Dynamo, moesten de dames van SSS hun meerdere erkennen in het jonge talentvolle damesteam van Dynamo-3. Met 1-3 ging SSS onderuit en is daarmee koploper af. De ploeg uit Apeldoorn speelde een uitstekende wedstrijd en dwong de winst af. ,,Ze speelden alles of niets en bleven ons onder druk houden . Aan onze kant was het zeker niet slecht, maar we waren iets te wisselvallig. We hadden het moeilijk in de passing, waardoor we wat minder konden variëren en het moesten zoeken in noodoplossingen. Die tweede set viel het helaas net niet goed, waardoor we met 26-28 onderuit gingen. 

BEETJE GELUK Dat was jammer, want het had zomaar een hele andere wedstrijd kunnen worden. Mijn collega-coach van Dynamo was het daarmee eens. Soms moet je een beetje geluk hebben. Dat hadden we vandaag dus niet’’, zo keek Peter Spoelstra terug op de nederlaag. Spoelstra was wel uitermate tevreden over het optreden van Celine Lek..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.