Paul van der Ven nieuwe hoofdtrainer Simplex/SSS

21 jan, 10:38 Volleybal
Ronald Hoogendoorn
Hoofdtrainer Paul van der Ven (rechts) en assistent Marnix Elbers (links) zijn nu nog trainers bij Sliedrecht Sport.
Hoofdtrainer Paul van der Ven (rechts) en assistent Marnix Elbers (links) zijn nu nog trainers bij Sliedrecht Sport.

BARNEVELD De wegen van Simplex/SSS en trainer Hans Seubring scheiden na dit seizoen. De Barneveldse eredivisionist heeft met Paul van der Ven ook al een opvolger vastgelegd voor de komende drie seizoenen. Van der Ven - momenteel actief bij Sliedrecht Sport - neemt Marnix Elbers mee als assistent.


Seubring is bezig aan zijn tweede jaar bij Simplex/SSS; de ervaren trainer nam na het overlijden van Olaf Ratterman het hoofdtrainerschap op zich. ,,Als kersvers bestuur waren we enorm blij dat Hans al snel aangaf door te willen gaan als hoofdtrainer’’, vertelt Ralph Ratterman, voorzitter Stichting Topvolleybal Barneveld. ,,Samen met de rest van de staf zijn er ongelooflijke stappen gezet die we zonder Hans absoluut niet hadden kunnen mak..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.