Voetbal
26 mrt 2023, 06:50
Sil Hoogeboom, hier in actie tegen Musketiers, kon niet voorkomen dat Achterveld verloor van DEV Doorn.
ACHTERVELD

Net als in de thuiswedstrijd verloor Achterveld met slechts één doelpunt verschil van koploper DEV Doorn. Scoren was echter het grote probleem voor Achterveld. ,,Als je alleen maar blaft en niet bijt, dan scoor je niet,” verzuchtte Jouri Melkert na de 1-0 nederlaag.

Het meest wrange was dat Achterveld bijna 20 minuten lang, vanwege rode kaarten bij de thuisploeg, twee spelers meer op het veld had en daar niet van kon profiteren. ,,We speelden het niet goed uit en het lukte ons niet om de rust te bewaren’’, aldus Melkert. ,,Als je met elf tegen negen komt te staan, dan moet je eigenlijk wel een doelpunt kunn..