Ruano Taribuka is terug bij SDVB en hoe!

19 november 2022 om 19:18 Voetbal Melvin Taribuka
Kopbal van Milan voor de 1-3 tegen 'd Olden Veste'54.
SDVB. vlnr. Ruano, Kevin, Milan en Timo.
Kopbal van Milan voor de 1-3 tegen 'd Olden Veste'54. SDVB. vlnr. Ruano, Kevin, Milan en Timo.

BARNEVELD De klok stond al op 78 minuten toen Ruano Taribuka zaterdag in het veld kwam. SDV Barneveld keek op dat moment tegen een hopeloze 2-0 achterstand aan tegen hekkensluiter d’Olde Veste. Zou de 22-jarige aanvaller die vanwege blessureleed de afgelopen tweeënhalf jaar nauwelijks minuten maakte daar nog verandering in kunnen brengen?

Nou en of. In de 96e minuut dook iedereen op Taribuka, toen hij de bal van afstand via de binnenkant van de paal binnen had geschoten. SDVB kwam hierdoor op 3-3 en iedereen weet weer dat de vleugelaanvaller terug is.
Het gaat bij SDVB dit seizoen nog niet zoals het zou moeten. Bart Schreuder ziet zijn ploeg vaak prima voetballen, maar de belo..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.