‘VVOP gaf mij snel een goed gevoel’

21 jan, 13:13 Voetbal
Jan van Leeuwen
Ricardo van de Pol (rechts) met Theo Kool van de TC van VVOP.
Ricardo van de Pol (rechts) met Theo Kool van de TC van VVOP.

VOORTHUIZEN Voor de technische commissie van VVOP waren het tropenweken. Nadat duidelijk werd dat trainer Harrie Epskamp per direct naar Candia’66 zou vertrekken, werd binnen een week met een driemanschap een oplossing voor de korte termijn gevonden. Niet veel later werd met Ricardo van de Pol ook de nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen gepresenteerd.

Ricardo van de Pol (39) is docent lichamelijke opvoeding op het Corlaer College in Nijkerk. De vader van een hockeyende dochter van elf en voetballende zoon van zes woont samen in Harderwijk.
Van de Pol voetbalde in het verleden bij DVS’33, FC Horst en VV Hierden. Na zijn actieve tijd als voetballer begon hij drie jaar geleden als trainer bij zijn DVS’33 in Ermelo waar hij nu voor..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.