Paul Daalmeijer zet een sliding in.
Paul Daalmeijer zet een sliding in. Brenda Dekker

Renswoude moet ‘gewoon blij zijn’ met punt

25 september 2021 om 18:29 Voetbal

RENSWOUDE Renswoude is met een gelijkspel aan het seizoen begonnen. De ‘Kraaien’ werkten na de pauze bij VSCO’61 in de slotfase een 1-0 achterstand ongedaan: 1-1.

Coach David Wagensveld kon leven met die uitslag. ,,Over de hele wedstrijd gezien lijkt mij dat terecht. De eerste helft was voor VSCO, de tweede helft waren wij continu aan het jagen op de gelijkmaker.” Wel gaf hij aan dat zijn elftal alle risico nam en daardoor had ook de 2-0 kunnen vallen. ,,Daarom moeten we hier ook gewoon blij mee zijn.”

De 1-1 werd tien minuten voor tijd gescoord door Larsson van Dijk. Het was een van de weinige doelpogingen van Renswoude. ,,Het was niet dat we daarvoor open kansen hadden gecreëerd, meer mogelijkheden. Maar we drukten wel op hun helft”, aldus Wagensveld.

Hij noteerde ook nog twee tegenvallers: Sven van der Harst (hamstring) en Kay Koster (achillespees) vielen uit. Wat de ernst van het blessures is, zal de komende dagen duidelijk moeten worden.