SDV Barneveld speelt op 25 juli de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen.
SDV Barneveld speelt op 25 juli de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen. Pauw Media

Aansprekende oefenduels SDV Barneveld

30 juni 2020 om 12:46 Voetbal

BARNEVELD Het eerste elftal van SDV Barneveld heeft een aansprekend oefenprogramma voor de boeg. De eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe voetbalseizoen is op zaterdag 25 juli. Tegenstander is dan DUNO uit Doorwerth.

Hoewel het nog niet definitief is heeft de KNVB inmiddels laten weten dat 'de competities in het amateurvoetbal kunnen starten op de reguliere data van de speeldagenkalender.' Dat betekent dat de competitie op 19 september van start gaat. De weken daarvoor is waarschijnlijk de start van de bekercompetitie.
De spelers van SDVB hebben onder leiding van de nieuwe trainer Bart Schreuder overigens al een eerste oefenblok afgewerkt. Vanaf 14 juli beginnen de Barnevelders aan het tweede deel van de voorbereiding.
Voor zowel SDVB als Hoofdklasser DUNO is het oefenduel (aanvang 12.00 uur) de eerste partij van het seizoen.
Het derde blok in de voorbereiding begint voor SDVB vervolgens op 8 augustus. In die maand staan er voorlopig drie oefenwedstrijd op de kalender. Op zaterdag 15 augustus (aanvang 14.30 uur) spelen de Barnevelders in Langbroek tegen eersteklasser. Een week later oefent SDVB, eveneens vanaf 14.30 uur, op sportpark De Burcht in Nijkerk tegen Hoofdklasser NSC. Op dinsdag 25 augustus komt de formatie van Bart Schreuder op eigen veld in actie tegen eersteklasser Roda'46 uit Leusden. Dat duel op sportpark Norschoten begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie