De winnaars op de foto van links naar rechts: Paula van den Brink, Rogier van Ouwerkerk, Svenja Broeke, Berta Schoonbeek, Eefje van Manen, Tanja van de Braak, Sharon Regeer, Lise de Jonge en Glenn Leeuwerink.
De winnaars op de foto van links naar rechts: Paula van den Brink, Rogier van Ouwerkerk, Svenja Broeke, Berta Schoonbeek, Eefje van Manen, Tanja van de Braak, Sharon Regeer, Lise de Jonge en Glenn Leeuwerink. K. de Wagenaar

Verhoeks Exclusief Pinksterweekend Toernooi bij T.V. Stroe opnieuw groot succes!

7 juni 2023 om 20:29 Tennis Deel je nieuws

Tijdens het pinksterweekend stond T.V. Stroe in het teken van het Verhoeks Exclusief Pinkstertoernooi. Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei werd er gestreden in de categorieën dames, heren en gemengd dubbel om de felbegeerde titels. Het weekend bereikte zijn hoogtepunt op zondag, toen de laatste poule- en finalewedstrijden op het programma stonden. Na de laatste wedstrijd werd het toernooi afgesloten met de traditionele barbecue. T.V. Stroe kan terugkijken op een mooie tweede editie van dit toernooi en we kijken uit naar ons toernooi in september, de Jan van Ee Stroe Open.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie