Afbeelding
Harry ten Hove

Ajax verliest met B-team in Putten

9 juli 2018 om 11:44 Sport/sport

PUTTEN In Putten speelden de reserves en spelers van Jong Ajax zaterdagmiddag een oefenduel tegen het Deense FC Nordsjælland. De nummer drie uit de hoogste Deense voetbalklasse won dat duel, na een 0-0 ruststand, met 1-3. De Denen kwamen na rust op 0-3. Dean Solomons zorgde in blessuretijd voor de Amsterdamse treffer. De 2300 toeschouwers op sportpark De Puttereng keerden in veel gevallen teleurgesteld naar huis. De regionale fans moesten het doen zonder de bekende en vertrouwde gezichten van de Amsterdammers.
De hoofdmacht van Ajax (met vrijwel alle topspelers binnen de lijnen) speelde zaterdagavond in Hattem tegen de Roemeense nummer twee Steaua Boekarest met 1-1 gelijk. Voor de ploeg van Erik ten Hag, die eerst op achterstand kwam, scoorde Carel Eiting de gelijkmaker.