Onterechte nederlaag voor Woudenberg

17 maart 2018 om 20:19 Sport/sport

WOUDENBERG Tegen GJS uit Gorinchem is Woudenberg zijn ongeslagen status onder Jeroen Peters kwijtgeraakt. Op het kunstgras verloren de geelzwarten nipt: 0-1. ,,We wisten dat die reeks vroeg of laat ten einde zou komen, maar dit is wel zuur. Deze nederlaag is zwaar onterecht", vindt Peters.

Zijn ploeg begon weliswaar niet scherp, maar pakte na een kwartier de regie in de wedstrijd. Dat gebeurde nadat keeper Daan Schennink al een penalty van GJS had gekeerd. ,,Daar kwamen we goed weg, maar daarna waren we de bovenliggende partij. We hebben bovendien goede kansen gecreëerd, maar die niet benut." Tom de Greef (lat) en Mark de Graaf lieten ze liggen.

Daar profiteerde GJS 5 minuten voor de pauze van: 0-1. Dat betekende dat Woudenberg na rust met nieuwe moed zocht naar een treffer. Joey Kooij vond die goal, maar zijn treffer werd tot afgrijzen van Peters afgekeurd wegens buitenspel. ,,Zeer discutabel en in onze ogen onterecht."

Ondanks de nederlaag tegen een directe concurrent is de oefenmeester niet teleurgesteld in zijn ploeg. ,,Rustig blijven. We hebben keihard gewerkt en het spelbeeld geeft hoop."