Afbeelding
Theo Beumer

Harskamp fors maatje te klein voor Stroe

27 oktober 2018 om 19:04 Sport/sport

HARSKAMP ,,Stroe was niet een maar wel twee maten te groot voor Harskamp (archieffoto rode shirts). Van deze ploeg verliezen is geen schande. Maar de 0-6 is misschien een of twee doelpunten te veel", opende Harskamp trainer Bob Jansen.

Hij had het strijdplan met zijn ploeg Harskamp goed voor elkaar.

,,Je weet vooraf dat zij (Stroe) op misschien wel zeven plekken betere voetballers hebben. Daarom koos ik voor een behoudende tactiek. Die leek lang op te gaan, maar omdat wij aanvallend niet bij machte waren gevaar te stichten was de nederlaag onontkoombaar."

Binnen het half uur nam Stroe een 0-1 voorsprong via Axel Lensen. ,,Stroe had best veel kansen maar verzilveren was er niet bij. De 0-2 (Axel Lensen) viel op slag van rust. Er werd bij ons niet goed uitverdedigd. Ook de steekpass kon er niet uitgehaald worden", sipte Jansen.

In de tweede helft slaagde zijn ploeg er lang in de ruimten klein te houden.

,,Maar bij counters hebben wij geen spelers die de 100 meter in snelheid lopen. Daarom kon Stroe onze aanvalskracht vrij goed neutraliseren. Met een mooi schot (Roy Kruse) werd het 0-3. Dan weet je dat de strijd bijna is gestreden", analyseerde de Harskamp trainer.

Bob van den Hudding, Axel Lensen en Tim van Essen zorgden voor de 0-6 eindstand.

,,Toch ben ik ervan overtuigd dat de punten er aan komen. Het moet ook weleens meezitten", besloot Jansen.

Harskamp blijft hekkensluiter, terwijl Stroe op de derde plaats zes punten achterstand telt op koploper Veluwse Boys. De koploper speelde wel een wedstrijd meer.

Zaterdag gaat Harskamp op bezoek bij het Wageningse GVC. Stroe ontvangt het laagstaande Wodanseck.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie