(Archieffoto Revival- Elburg)
(Archieffoto Revival- Elburg) Erik van 't Land

Flinke nederlaag Revival in Enschede

14 mei 2022 om 19:12 Korfbal

TERSCHUUR Door een kansloze 17-6 nederlaag tegen subtopper EKC Nääs lijkt Revival haast zeker van degradatie naar de derde klasse. Met nog vier wedstrijden op het programma heeft de ploeg uit Terschuur een achterstand van zeven punten op de veilige zesde positie. Op het G.J. van Heekpark in Enschede kwam Revival geen moment in de wedstrijd en waren de bezoekers voor rust erg trefzeker in de afronding. Revival ging met een 11-4 achterstand rusten en was in de tweede helft verdedigend veel beter, maar aanvallend onmachtig. Trainer Albert Kuijsten: “Wij hadden het vandaag niet. In de openingsfase misten we al een strafworp en het ontbrak aan vertrouwen en schotkracht. We zijn zo realistisch om te beseffen dat we gaan degraderen, maar we willen er nog wel alles aan doen om toch nog punten te gaan halen en wedstrijden te gaan winnen.” Zaterdag speelt Revival thuis tegen koploper DOS-WK.

Doelpuntenmakers Revival: Matthijs de Wit 3, Ilse van ’t Bosch 1, Bertine van de Mheen 1 en Laura Ringeling 1.