PREMIUM ARTIKEL

'Af en toe moet je geluk in het leven hebben'

Atletiek
Foto: Pauw Media
20 jun 2020, 06:42
Marieke van de Veen, Gerard van de Veen en Hannah Biwott-Van de Veen: ,,Natuurlijk houden we wel contact met onze trainers en atleten in Kenia, maar niemand is volle bak aan het trainen.
Marieke van de Veen, Gerard van de Veen en Hannah Biwott-Van de Veen: ,,Natuurlijk houden we wel contact met onze trainers en atleten in Kenia, maar niemand is volle bak aan het trainen."
VOORTHUIZEN

Van een veilige baan bij een woningcorporatie naar een onzeker bestaan als atletenmakelaar. Gerard van de Veen timmert al vijftien jaar aan de weg met Volare Sports, een atletenmanagementbureau waar de nodige wereldtoppers onder contract staan. ,,Af en toe moet je geluk in het leven hebben.”

Edward Doelman

Verwarrende tijden, dat zijn het. Een paar uur tijd maken Gerard van de Veen en zijn dochters Marieke van de Veen en Hannah Biwott-Van de Veen vrij voor hun verhaal. ,,De agenda is voor de rest toch leeg”, verduidelijkt Gerard van de Veen. Corona hakt erin bij Volare Sports in Voorthuizen. Telefoons gaan niet over, e-mailverkeer is..

Deel dit artikel via:









advertentie