Elke dag bijzondere verhalen bij Barneveldse Krant exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Beste abonnee,


Op uw scherm ziet u de vernieuwde website van de Barneveldse Krant.nl. Ook de digitale krant (epaper) is in een nieuw jasje gestoken.


De belangrijkste verbeteringen:

 1. - Voortaan kunt u als abonnee na één keer inloggen zowel de digitale krant als alle losse artikelen lezen

 2. - De digitale krant is gebruiksvriendelijker geworden
  - De redactie kan extra foto's toevoegen aan artikelen in de digitale krant

Om toegang tot alle artikelen en de digitale krant te krijgen, dient u zich éénmalig opnieuw te registreren. Dat kan eenvoudig via het inlogscherm rechtsboven op de homepage van deze website of via de link https://www.barneveldsekrant.nl/account/register


Na registratie ontvangt u een validatielink, via het door u opgegeven emailadres. Met die link kunt u inloggen. Het enige wat nu nog moet gebeuren is uw abonnement koppelen aan de zojuist doorgevoerde registratie.

U hebt daarvoor uw abonneenummer/relatienummer nodig en uw postcode. Met deze twee gegevens kunnen we uw toegang activeren, waarna de registratie voltooid is. 


In het kort nog even de 5 stappen:


 1. 1. Ga naar het inlogscherm rechts bovenin op de site (rood omcirkeld)


Afbeelding

 1. 2. Vervolgens dient u zich te  registreren. Let op! uw bestaande (oude) inloggegevens (mailadres + wachtwoord) zijn niet meer geldig. 


Afbeelding

Afbeelding 1. 3. Nadat u op de button ‘Registreren’ hebt geklikt ontvangt u een registratielink in de mailbox van het door u opgegeven e-mailadres. Door op ‘hier’ te klikken komt u ingelogd terug op barneveldsekrant.nl
  • Let op! Geen registratielink ontvangen? Check dan de spam-map van uw mailaccount.


Beste <naam>


Bedankt voor uw aanvraag voor registratie van uw account.

Klik hier om uw account te activeren.


 1. 4. Vervolgens gaat u nog eenmaal terug naar uw inlogscherm, waarop u de gegevens terugvindt die u zojuist heeft ingevoerd. Klik vervolgens op ‘Gegevens aanpassen’


Afbeelding


Als uw e-mailadres al bekend is bij ons, ziet u nu uw abonnement vermeld staan. Zoniet, dan kunt u uw registratie voltooien door de gegevens van uw account te completeren. 


Bij de vraag of u al abonnee bent kunt u na het klikken op ‘Klik hier’ uw Relatienummer en Postcode invoeren. 


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


 1. 5. Door het invullen van uw relatienummer samen met uw postcode, verschijnt er een groen vinkje als uw abonnement herkend wordt. Door dit registratieformulier op te slaan is de procedure voltooid en krijgt u de melding dat de gegevens succesvol zijn aangepast. Het door u afgenomen abonnement wordt getoond na opslaan van de gegevens. Uw kunt voortaan inloggen met uw mailadres en zelfgekozen wachtwoord. 

Wij hebben naar de e-mailadressen die bij ons bekend zijn een e-mail gestuurd met het relatienummer. Heeft u geen e-mail ontvangen en weet u uw relatienummer niet? 

Stuur dan een mailtje naar service@bdu.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw relatienummer toe! 


De redactie van de Barneveldse Krant wenst u veel leesplezier!