Afbeelding
ANP

Gratis verkeerskennis opfrissen in gemeente Barneveld

26 mei 2023 om 10:31

BARNEVELD Veilig Verkeer Nederland (VVN) houdt in samenwerking met de gemeente Barneveld een opfrisverkeerscursus voor senioren van 65 jaar. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen.

In twee bijeenkomsten van twee uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van de verkeersveiligheidsorganisatie bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor zij langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. 

De cursus wordt gegeven op verzoek van de gemeente Barneveld. De locatie van de VVN Opfriscursus is het Pluimveemuseum aan de Hessenweg 2a in Barneveld. De eerste bijeenkomst is vrijdag 9 juni van 10.00 tot 12.00 uur en de tweede op vrijdag 16 juni van 10.00 tot 12.00 uur
Deelnemers worden op beide dagen verwacht. ,,De cursus heeft een informatief karakter; er is geen examen. Deelname is gratis en ook de buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mag meedoen.’’

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN geïnteresseerden zich aan te melden via de website www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Opfriscursus Barneveld. Deelnemers ontvangen één week voor aanvang van de VVN-Opfriscursus een bevestigingsbrief.

Voor meer informatie: 088-524 89 20.

opfriscursus rijvaardigheid