Wie komt er pannenkoeken proeven?

19 mei 2023 om 09:49

BARNEVELD Alle derdejaarsleerlingen van havo en vwo van het Johannes Fontanus College in Barneveld gaan dinsdag pannenkoeken bakken voor ouderen. Aanleiding is de ‘Proefwerk-week’, waarin leerlingen tijdens een maatschappelijke stage 'proeven' aan vrijwilligerswerk. 

Welzijn Barneveld heeft nog plek voor deelnemers die gezellig van de pannenkoeken komen genieten.

De pannenkoeken worden dinsdag tussen 12.00 en 13.30 uur geserveerd in de Veluwehal, Nieuwe Markt 6. De kosten bedragen 4 euro. Aanmelden is verplicht en kan tot en met vandaag via senioren@welzijnbarnevel.nl of 0342-745 004.


Tafelvoetbaltoernooi met barbecue
voor bedrijven

BARNEVELD Accountantskantoor ODG Staerk in Barneveld houdt donderdag 15 juni een tafelvoetbaltoernooi voor bedrijven. Bedrijventeams van twee personen kunnen zich inschrijven. 

Wie geen sportieve collega kan vinden en toch graag meedingt naar de prijs, meldt zich individueel aan. ,,Ook iets minder sportieve talenten zijn van harte uitgenodigd, want de concurrenten zijn allemaal vast niet zo goed als ze beweren. Bovendien is de smakelijke barbecue op zich al voldoende reden voor aanmelding.” 

Het toernooi vindt plaats bij het kantoor in Barneveld, aan de Burgemeester Kuntzelaan 29. De aftrap is om 17.00 uur en vanaf 20.00 uur is het tijd voor een gezellige nabeschouwing. Meer informatie en aanmelding via de website van het accountantskantoor.