Laag-Keppel

15 mei 2023 om 10:27

Politie maakt einde aan illegaal feest

(ANP) De ongeveer 150 bezoekers van een illegaal feest in het Gelderse Laag-Keppel hebben het terrein verlaten. Dit is rustig verlopen en er is niemand aangehouden, meldt de politie zondagochtend.

De politie meldde eerder dat er zondagochtend een illegaal feest aan de gang was. Hierover kwamen meerdere meldingen van geluidsoverlast binnen. De politie greep daarop in en zei tegen de feestgangers dat ze het terrein aan de Eldrikseweg moesten verlaten.

ligt in de gemeente Bronckhorst.


De Meern

Man (69) overleden na steekpartij, vrouw (50) aangehouden

(ANP) Een man die zaterdagavond overleed als gevolg van een steekpartij in een woning in De Meern (Utrecht) is de 69-jarige bewoner van het huis aan de Mandenmakerslaan, waar de steekpartij plaatsvond. De 50-jarige bewoonster is aangehouden, zij wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident, aldus de politie.

Rond 21.20 uur trof de politie, na een melding, een zwaargewonde man in de woning. Hulpverlening ter plekke door onder andere traumahelikopterpersoneel mocht niet baten. De man bezweek aan zijn verwondingen.

De vrouw is ter plekke aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Er vindt nu sporenonderzoek plaats in het huis.


Hilversum

Aanhouding wegens bekrassen van tientallen auto's

(ANP) Een 28-jarige man uit Hilversum is vrijdagavond in diezelfde plaats aangehouden na het beschadigen van twintig tot dertig voertuigen. Hij bekraste auto's met een scherp voorwerp en bespoot een auto met een spuitbus die hij bij zich had. Volgens de politie kon hij dankzij alert reagerende getuigen vlakbij zijn eigen woning worden opgepakt.


Rotterdam

Weer twee explosies, hoogwerker haalt mensen uit huis

(ANP) In Rotterdam zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag weer twee explosies geweest. De ravage was bij een van de twee zo groot dat de politie de twee bewoners met een hoogwerker uit de woning moest halen. De bewoners van de woning aan de Olmendaal aan de zuidkant van de stad zijn ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De twee waren volgens de politie erg geschrokken, maar hadden geen zware verwondingen door de ontploffing om 05.00 uur. Er is geen instortingsgevaar, zegt een politiewoordvoerder over de beschadigde woning in de wijk Feijenoord.

Enkele uren eerder was er een explosie bij de deur van een portiekflat aan de Bilderdijkstraat.