Delta Sports’95 3 Valleivogels 7

14 mei 2023 om 05:30

SCHERPENZEEL Valleivogels had nog één overwinning nodig om de periodetitel te winnen. Daarvoor had de tweedeklasser liefst drie kansen. De ploeg van Rob van den Broek sloeg meteen toe door met maar liefst 3-7 te winnen bij Delta Sports’95. De start was matig, daardoor kwam de thuisploeg op voorsprong. Maar bij rust was het duel eigenlijk al beslist. Valleivogels schudde na de 1-0 namelijk al spanning van zich af en scoorde vier keer op rij: 1-4. Na rust maakte Remco van de Fliert een hattrick. Aangezien de aanvoerder vlak voor rust ook al had gescoord kwam hij daarmee op liefst vier doelpunten in acht minuten tijd. ,,Volgens mij leverde ieder balcontact na rust een treffer op’’, glunderde Van de Fliert. ,,Ik had dit seizoen pas één of twee keer gescoord en dan maak je er vier in één wedstrijd. Nu kunnen we ons richten op de nacompetitie, al willen we zaterdag nog wel heel graag winnen van Woudenberg.”

[Doelpuntenmakers Valleivogels: Remco van de Fliert 4, Freek van Wijk, Jordy Liefting en Rik Vermeij.