Afbeelding
Henk Hutten

Verdiende zege voor kampioen VVOP bij degradant Elspeet

13 mei 2023 om 19:05 Voetbal

VOORTHUIZEN De laatste uitwedstrijd van VVOP (archieffoto) in deze competitie leverde andermaal een driepunter op. Tegen degradant Elspeet werd het 0-3 in het voordeel van de kampioen. Overtuigend was het niet altijd wat de Voorthuizenaren etaleerden, verdiend was de zege zeer zeker. Vooral in de eerste helft was het vrij pover en rommelig wat de formatie van trainer Ricardo van de Pol tentoonspreidde. Voor de rust waren er wel de nodige schietkansen voor de Voorthuizenaren maar succes leverde dit nog niet op. Na de pauze kwam dat er wel. Niek Bos schoot zijn ploeg tien minuten na rust op voorsprong.  Toen daarna ook de 0-2 viel, was het over met de dadendrang van de degradant. Van de Pol: ,,Het had in de fase na die 0-2 wel 0-6 kunnen worden. Van de vele kansen ging er helaas nog maar eentje in. Maar goed, een prima verdiende overwinning voor ons. Nu willen we het zaterdag tegen Zeewolde goed afsluiten, thuis zijn we ongeslagen.”