Tweede vestiging voor Vandentop Tuinhout

25 mei 2022 om 09:56

BARNEVELD Vandentop Tuinhout heeft een tweede vestiging geopend. Dat meldt het Barneveldse bedrijf, gevestigd aan de Wesselseweg.

De nieuwe vestiging is gevestigd in Strijen (Zuid-Holland) en is tot stand gekomen door de overname van houthandel Van der Sijde Hout. De stap past volgens Vandentop Tuinhout ,,in de ambitie om zowel particuliere als zakelijke klanten in heel Nederland nóg beter te bedienen''.

Het Barneveldse bedrijf bestaat sinds 2008. Van een kleine webshop in tuinhout is de onderneming van Robert van den Top uitgegroeid tot een landelijke speler met een compleet assortiment.

Kunstmarkt en muziek in centrum Barneveld

BARNEVELD Het Raadhuisplein in Barneveld is zaterdag het decor van een kunstmarkt. ,,Struin tussen 11.00 en 16.00 uur over de markt om de werken van de kunstenaars te ontdekken, een nieuw kunstwerk voor thuis te kopen of kijk mee bij een van de demonstraties'', meldt de Barneveldse Middenstands Vereniging. ,,Ook kunnen kinderen tussen 11.30 en 15.30 zelf een ‘eigen schilderij fietsen’.''

In het centrum zijn vrijdagavond en zaterdag ook optreden van meerdere Bluegrass bands.


Open dag zorgboerderij Lunteren

LUNTEREN Zorgboerderij Eck-stra, Scharrenburgersteeg 16 in Lunteren, houdt vrijdag 10 juni een open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 15.00 tot 20.30 uur.
Volgens de organisatie is er van alles te zien en te doen. Van stormbaan tot speurtocht en van konijnen knuffelen tot een rondleiding. De eigenaren van de zorgboerderij bieden dagopvang voor jongeren en volwassenen en helpen kinderen die extra begeleiding nodig hebben.