Desastreuze gevolgen

Desastreuze gevolgen

Brieven

Tóp, Martine Breugem (Basic-Life en La Posta), Kitty Schueler (BMV) en meneer Luteijn (Burgemeester van Barneveld), dat jullie de plaatselijke én landelijke pers (TV Gld., Hart van Nederland) zoeken om aandacht te vragen voor de zware lockdown van nu met alle desastreuze gevolgen van dien voor middenstand, kappers, horeca, sportscholen, enz.
Het vaccin zou dé oplossing zijn… "Als je je maar laat vaccineren, dán komen we uit deze crisis!” Vandaag, 6 januari 2022, een jaar nadat de eerste prik is gezet, is het aantal besmettingen hoger dan ooit, terwijl zo'n 85% van de Nederlanders is gevaccineerd…
Gisteravond in Hart van Nederland werd het me glashelder dat deze lockdown niet in de eerste plaats is bedoeld om de besmettingen terug te dringen. Kleding- en schoenenwinkels en kappers bijvoorbeeld kunnen namelijk veel veiliger werken dan overvolle supermarkten. Nee, de voornaamste reden is om Nederlanders zover te krijgen dat ze gaan zeggen "Dán maar 2G om de horeca en winkels weer open te krijgen!” Bizár!
Een wetswijziging is snel geregeld, als het "Den Haag” goed uitkomt…
Ik houd me maar vast aan het lied "Wat de toekomst brengen moge, mij geleidt des Heren hand; (soms ont)moedig(d) sla ik dus de ogen naar het onbekende land!”

[Carly Hamoen
[Barneveld