Marilène geeft als haarstyliste nu extra korting op producten en uw eerste knipbeurt bij Blush creative.
Marilène geeft als haarstyliste nu extra korting op producten en uw eerste knipbeurt bij Blush creative. Spankracht
Ondernemer in beeld

Nieuw in Barneveld: Blush creative

14 december 2021 om 16:27 Zakelijk

BARNEVELD ‘Een veelzijdig dame, geknipt voor elke feestje’ Zo kunnen we Marilène (19) typeren. Al van jongs af aan was het haar droom haarstyliste te worden en lekker creatief bezig te zijn. Sinds begin dit jaar heeft Marilène haar opleiding als allround haarstyliste afgerond en haar passie al een viertal jaren bij diverse kapsalons in de praktijk kunnen brengen. Als dochter in een ondernemend gezin was de stap naar zelfstandigheid geen moeilijke keuze. Onder de naam Blush creative startte ze haar eigen bedrijfje aan huis.

TALENT Verschillende klanten hebben Blush Creative inmiddels gevonden met Marilène als jonge, ambitieuze, vakkundige en gepassioneerde haarstyliste. Haar gevoel voor styling zie je niet alleen terug in de bewonderenswaardige creaties en verfijndheid in haar werk als haarstyliste, maar dat zie je ook terug in haar gevoel voor make-upstyling en fotografie. 

Naast haar kapperswerkzaamheden is ze namelijk ook regelmatig te vinden achter de camera als fotografe. Natuurlijk is ze in eerste instantie als een allround haarstyliste, maar vooral een creatieve vakvrouw die werkt vanuit een verfijnd gevoel voor uitstraling, met inlevingsvermogen, enthousiasme en ondernemersdrive. 

ACTIES BIJ UW BETAALBARE TOPKAPSTER Bij Blush krijg je de kwaliteit van een kapster in het topsegment voor een betaalbare prijs. Als kennismaking geeft Blush in de maand december voor nieuwe klanten bij de eerste knipbeurt een extra korting en kunt u uw kerstcoupe laten knippen voor maar liefst vijftien euro! Maar laat je ook gerust je kapsel kleuren. Blush werkt met topproducten van Olaplex® en Wella®. In de maand december krijgt u als nieuwe klant 10% korting op deze producten. Maak daarom snel je kappersafspraak met Blush creative via WhatsApp (06 – 13 75 77 66). Marilène heeft haar eigen salonnetje aan huis in Barneveld. Parkeren voor de deur.

DUIZENDPOOT Als creatieve duizendpoot is ze nu ook bezig met een opleiding als weddingplanner. Met haar creatieve blik kan ze daarnaast gerust een gave fotoshoot of bruiloft organiseren, ook hiervoor heeft ze aangeboren talent: ‘Eerst even het haar en de make-up goed en shooten maar’. Welkom bij de creatiefste kapper van Barneveld! 

Blush Creative is gevestigd aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 36 in Barneveld. Meer informatie via de website of telefoonnummer 06 - 13 75 77 66